Wat zijn wimperextensions Breda?

wimperextensions breda

Ben jij jouw korte en dunne wimperharen helemaal zat? Smeer jij je rot met mascara en krijg je een vermoeide arm van al dat krullen met die wimperkrullen? Besluit dan om wimperextensions in Breda te laten zetten! Door middel van extensions op je wimpers hoef je je nooit meer druk te maken om korte en dunne wimperharen en zal je voortaan kunnen genieten van een volumineuze oogopslag. Zeg gedag tegen mascara en een wimperkruller en laat per direct wimperextensions in Breda plaatsen!

Mogelijkheden van wimperextensions Breda

Het plaatsen van wimperextensions biedt enkele mogelijkheden aan. Ten eerste kan je zelf bepalen wat voor wimperextensions er geplaatst zullen worden. De haartjes zijn namelijk in allerlei diktes en varianten te verkrijgen. Ga voor een natuurlijke look met haartjes die net iets dikker zijn dan jouw eigen of pak groots uit door middel van hele grote en lange wimperextensions. Wanneer je eindelijk een keuze hebt kunnen maken, zal de medewerker van de salon de extensions gaan plaatsen. Dit plaatsen gebeurt door middel van een speciale soort lijm die op je wimperrand wordt aangebracht. De lijm bevestigt de wimperextensions als het ware aan de wimperrand en zorgt ervoor dat ze voor een lange tijd blijven zitten. 

Het laten plaatsen van wimperextensions in Breda

Het laten plaatsen van wimperextensions neemt enkele minuten in beslag. Tijdens het plaatsen is het de bedoeling dat je je ogen gesloten houdt, om te voorkomen dat je de lijm in je ogen zal krijgen en om er zeker van te zijn dat de haartjes goed blijven zitten. De haartjes zullen een voor een voorzichtig op de wimperrand aangebracht worden. Hoe meer haren je hebt gekozen, hoe langer het dus duurt. Wanneer de extensions geplaatst zijn, zal je ongeveer zes weken van de haartjes kunnen genieten. Op den duurt zullen de haren uitvallen en moet er een nieuwe afspraak voor het zetten van wimperextensions in Breda gemaakt worden.