Wimperextensions Bergen op zoom

Er zijn steeds meer mensen die hun wimpers willen laten verlengen. Zeker mensen met korte wimpers vinden dit echt een toevoeging aan hun uiterlijk. Wimpers zijn er voor een aantal redenen. Ten eerste zijn ze ervoor om te zorgen dat er niks in jouw oog komt. Ze houden al het vocht en andere dingen tegen om jouw oog in te gaan. Verder voegen ze toe aan jouw uitstraling. Je kunt met mooie lange wimpers meer uitstraling hebben en meer laten zien wat je denkt. Ook worden je ogen hier mooier van. Ze omlijnen jouw ogen. Zo worden jouw ogen meer uitgelicht en gaat daar de aandacht meer naartoe. Als je dus mooie ogen hebt zijn wimperextensions Bergen op zoom een goed idee. Wil je hier meer over weten?

Wimperextensions Bergen op zoom op maat

Als je wimperextensions Bergen op zoom wilt hebben zijn er een aantal dingen waar je over na moet denken. Welke grootte past het best bij jouw ogen. Als ze te klein zijn valt het bijna niet op dat je extensions hebt, maar als je te lange wimpers hebt ga je er onverzorgd uitzien. Ook als je ze verkeerd aanbrengt kan dit vervelend zitten. Je lijmt ze vast op jouw eigen wimpers dus het wordt erg lastig om ze daarna nog goed te doen. Door dit te laten doen door een expert is dus een hele goede manier om al deze dingen te perfectioneren.

Speciale manier van aanbrengen

Als je in de winkel wimperextensions haalt is dit vaak één grote wimper. Dit zorgt ervoor dat dit er onnatuurlijk uit gaat zien, omdat de wimpers niet helemaal aansluiten op die van jou. Bij een expert doen ze dit wimper voor wimper. Zo ziet het er natuurlijk uit en zie je geen verschil halverwege de wimper. Zo lijk het net alsof de oude wimpers eraf zijn gehaald en er hele nieuwe op zitten terwijl dit natuurlijk niet het geval is. Ook maken veel mensen de fout om de wimpers op de huid te doen en niet op de haartjes. Zo ga je vrijwel zeker last hebben van de wimpers. Als je ze goed hebt geplaatst voel je niet dat ze er zitten. 

Geen afspraak maken

Bij de meeste salons, zoals bij Kim’s fabulous beauty hoef je geen afspraak te maken als je jouw wimpers wilt laten doen. Dit kunnen ze op ieder moment van de dag en dit doen ze vrij snel en heel secuur. Zo hoef je niet een aantal dagen van te voren plannen.